AccesoiresFashionGeen onderdeel van een categorie

De mooiste items van Sem Lewis

Sem Lewis armband
785views

Met de sieraden van Sem Lewis kan je heel gemakkelijk je look compleet maken. Het is dan ook interessant om te zien hoeveel mogelijkheden deze designer biedt. Dit is wel zo aantrekkelijk, want daardoor kan je zorgen dat je altijd voorbereid bent om er op je best uit te zien. Dat doe je bijvoorbeeld door verschillende collecties naast elkaar te hebben. Op die manier zorg je ervoor dat je nooit mis grijpt als je je accessoires uitzoekt. Ook voor de man is dit natuurlijk een belangrijke zaak. Tijd om dit eens goed te bekijken.

Het juiste horloge uitkiezen

Als je op zoek gaat naar de geschikte items van Sem Lewis, dan is het aan te raden om bij de horloges te beginnen. Dit is vooral ook relatief gemakkelijk. Er zijn namelijk verschillende interessante modellen in de collectie te vinden. Ben je iemand die er veel waarde aan hecht om het juiste horloge bij je outfit te dragen? Dan is dit een voordeel. Je kunt dan een verzameling opbouwen zodat je ook nog eens kan wisselen als je dat wilt. Dat maakt het allemaal wel zo gemakkelijk en aantrekkelijk. Zo leg je de belangrijke basis.

Een leuke armband erbij dragen

Ook voor mannen is het dragen van een armband de laatste jaren interessanter geworden. Dat komt onder andere doordat er veel meer mogelijkheden zijn gekomen om leuke accessoires om je pols uit te kiezen. Dat is bijvoorbeeld te danken aan designers zoals Sem Lewis. Daar vind je bijvoorbeeld mooie leren modellen in de collectie. Wanneer je dan aan je single malt nipt, dan zal heel subtiel je armband om je pols tevoorschijn komen. Dit laat direct zien welk type je bent. Dat is uiteindelijk wel ook de reden waarom je de accessoires bent gaan dragen.

Op zoek naar een tas?

Een tas hoort natuurlijk niet direct bij de standaardkeuzen van een man. Het is echter wel zo dat ook mannen steeds meer met zich mee te dragen krijgen. Denk alleen al aan je smartphone, je zonnebril en je sleutels. Het is wel gemakkelijk wanneer je de nodige zaken op een goede manier bij je kan dragen. Daar heeft Sem Lewis dan ook de geschikte tassen voor gevonden. Zo kan je dus wel alles in het tasje stoppen, maar wel je mannelijke look behouden. Dat is een goede reden om ervoor te gaan in jouw look.

Een passende zonnebril

Ook de passende zonnebril vinden is een flinke klus. Het dragen van een zonnebril is om meerdere redenen interessant. Dit is ook een reden waarom designers als Sem Lewis dit in de collectie hebben opgenomen. In de eerste plaats is de bescherming van je ogen een goede zaak. Daarnaast is geeft het je een gevoel van coolness. Ook is het wel fijn om je ogen te kunnen verbergen wanneer je bijvoorbeeld fantaseert over doggy style met die dame die je daar ziet zitten. Je verraadt jezelf dan niet direct. Genoeg reden om de zonnebril dus te dragen.

Kies voor verschillende opties

Het is aan te raden om van alle items verschillende opties te kiezen. Het is belangrijk om altijd het juiste bij elkaar te kunnen kiezen wanneer je een outfit gaat samenstellen. De juiste accessoires spelen daarin een grote rol. Dat geldt voor je horloge en armband net zo goed als voor je tas en je zonnebril. Daarom neem je er de tijd voor en zorg je dat je er van elke meerdere hebt om voor te kiezen. Je ziet er altijd op je best uit en kan op die manier dus ook meer bereiken als man.

Leave a Response